×

buna, noi suntem bluepen advertising

BINE AI VENIT

Bluepen Advertising inseamna inovatie, creativitate si gandire deschisa.
Suntem specializați în Branding, Design, Dezvoltare Web și Management Social Media

hello@bluepen.ro

Telefon: +40 746 060 046

Arad, Str. Corneliu Coposu nr. 24/C Romania

Despre noi

Bluepen este o agenție publicitară care te poate ajuta să profiți la maxim de afacerea ta și ceea ce are ea de oferit. Ne definește munca prin creativitate, înțelegere a pieței și furnizare de strategii care vizează persoanele și punctele forte ale business-ului tău. Totodată, suntem o companie independentă de branding și design care lucrează la intersecția dintre cultură, design și promovare publicitară, cu o pasiune profundă pentru progres și dezvoltare conceptuală.

servicii

 • > Branding
 • > Graphic design
 • > Interior design
 • > Indoor outdoor printing
 • > Offset and digital printing
 • > Packaging
 • > Web design
 • > Web development
 • > Web hosting
 • > Social media management
 • > Copywrite
 • > Strategy & positioning

BRANDING

Ne bazăm pe o strategie de branding care răspunde întrebărilor “Cum?”, “Ce?”, “Unde?”, “Când?” și “Cui?” vrem să transmitem mesajul. Noi ne documentăm, aflăm nevoile și dorințele clienților dumneavoastră actuali și potențiali și întotdeauna ne asigurăm că știm ce gândesc ei.

GRAPHIC DESIGN
Designul grafic necesită un plan creativ pentru a atinge țeluri cu ajutorul imaginilor, a simbolurilor, a literelor. Ceea ce va rezulta va fi mereu o estetică exprimată cu ajutorul unei cărți de vizită, a unui poster sau diverse personalizări a instrumentelor de lucru.

INTERIOR DESIGN
Bluepen alege soluții creative de actualitate pentru amenajarea spațiului și detalierea interioară a unui birou, unei camere sau incinte publice. Iubim diversitatea, iar principalul nostru obiectiv este calitatea incontestabilă a designului întotdeauna în trend.

INDOOR & OUTDOOR PRINTING
Noi știm deja că există diferite tipuri de print. Un factor mare de influență este destinația materialului imprimat, atât printul de interior, cât și cel de exterior necesitând manipulări și tehnici complexe. Oferim servicii ce implică materiale printate de toate dimensiunile, de la cele de birou până la cele industriale și panouri mari.

OFFSET & DIGITAL PRINTING
Oricărui material vizual de design i se potrivește o anumită gamă de culori și print. Aceste aspecte la rândul lor pot fi redate prin tehnici de print offset și digital.

PACKAGING
Bluepen dezvoltă constant idei rapide și inovative prin intermediul diferitelor tipuri de design, iar ambalajul produsului este foarte delicat. În consecință, ne adaptăm mereu ultimelor trenduri în designul de ambalaj și oferim oricărui produs un packaging corespunzător.

WEB DESIGN
În cadrul categoriilor de dispozitive mobile si site-uri web, serviciile de web design vor fi mereu de top. O pagină web în ziua de azi este cea mai importantă descriere a afacerii tale. Noi putem duce la îndeplinire aceste obiective.

WEB DEVELOPMENT
Calea zilnică de comunicare și interacționare cu lumea din jur este internetul. În calitate de dezvoltatori web, te ajutăm să transmiți informații cât mai multor persoane la modul cel mai rapid, asumându-ne să ținem pasul cu știrile și tendințele dezvoltării web.

WEB HOSTING
Bluepen este totodată un furnizor de servicii de găzduire web, astfel că hosting-ul business-ului tău este încă o sarcină pentru care nu trebuie să te îngrijorezi.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
Dezvoltarea unei strategii de social media este o parte importantă pentru a vă asigura că fiecare dintre campaniile dumneavoastră vă ajută să vă apropiați de îndeplinirea obiectivelor de marketing.

COPYWRITE
Lăsând la o parte imaginea și simbolul, un design atrăgător cu lipsă de substanță textuală este incomplet. Timpul și banii investiți întro machetă, culori și grafice nu vor fi niciodată destui fără un text și o alăturare de cuvinte potrivite.

STRATEGY & POSITIONING
Dacă doriți să îmbunătățiți vizibilitatea brandului, atât online, cât și în mintea consumatorilor, strategiile de poziționare vor fi cele care vă permit să vă diferențiați. Suntem aici pentru o consiliere potrivită și o proiectare a imaginii dorită în rândul consumatorilor.